Om os

Vores brands

Et stort udvalg af stærke brands der sælger. Det er let at drukne i forskellige producenters udvalg og kvaliteter. Vi tilpasser hele tiden vores sortiment, så det passer til vores forhandlere, så de har adgang til de produkter, der bedst passer til deres behov.

Med nøje udvalgte varer, både vores egne og gennem agenturer, udvider vi hele tiden vores sortiment. Et sortiment, der skiller sig ud ved at være ekstremt markedstilpasset.

pennor-brands1

Holdbarhed – Funktion - Bredde

Vores varemærker er en vigtig del af vores relation til vores kunder. Uanset om det handler om vores egne eller som agentur for andre producenter, skal vores kunder være sikre på, at I altid får produkter af højeste kvalitet. Ved et nøje udvalgt og hele tiden bedre og større produktsortiment, samtidigt med omhyggeligt udvalgte eksterne leverandører og varemærker, forsøger vi at opnå markedets bedste mix.

Nøgleordet er Holdbarhed – Funktion – Bredde!

Sober®

Sober® er Addbrands eget brand. Sober står for god kvalitet til den helt rigtige pris - uanset det handler om kuverter, papirsposer, roll-up, beachflag eller kuglepenne. Når du bestiller Sober kan du altid være sikker på et produkt, der lever up til markedets krav til design og holdbarhed.

Sober_logo_ny

Munken®

Munken er kendt for høj kvalitet og luxuriøst udtryk. Produceret i Sverige af Addbrand på FSC-certificeret papir. Vi fører både papir og kuverter i Munken® så alle dine kontorprodukter, f.eks. visitkort og brevpapir kan leveres af Munken papir. Findes i 4 nuancer: Pure (gultonet), Lynx (naturhvid) Polar (hvid) og Kristall (højhvid).

Munken logo_Rityta 1 kopia

airpoc

Markedets hvideste og mest holdbare boblekuvert.

Plasten i vores boblekuverter kan tages ud med et enkelt ryk. På den måde bliver det lettere at sortere og genanvende.

Vi har øget hvidheden i papiret og gjort kuverten kraftigere, det giver tilsammen en bedre print og trykkvalitet.

airpoc_logo_Rityta 1 kopia 3

Adestor

Adestor – etiketpapir til alle formål! En bred serie af etiketpapir i ubestrøget-, bestrøget- eller strukturpapir.

Med Adestor kan vi tilbyde etiketpapir der passer til det meste.

Adestor

Labelmedia

Runde og firkantede standardetiketter i mange forskellige størrelser udstanset på A4 papir. Leveres i æsker á 100 stk. Kan både printes og trykkes i offset. Et favoritprodukt hos mange kunder allerede, på grund af de mange anvendelsesmuligheder.

labelmedia

Picofilm

Et stort sortiment i højkvalitets PET. Kan bruges til mange forskellige formål. Findes med flere forskellige overflader og gramvægte.


PicoFilms egenskaber:
• God farve- og billedegengivelse
• Let at printe på
• Temperaturresistent
• Høj rivstyrke
• Kan skrives på med kuglepen eller tusch.


PicoFilm er et rigtigt godt valg til f.eks. menukort, visitkort og produkter til udendørsbrug som hængemærker eller infotavler.

Picofilm-Infotag-blomma

Viking Design

Kuvertserien til dem som vil have en lækker kuvert, til en fornuftig pris. Fremstillet i 120g højhvidt papir uden foertryk. Findes både med stripluk og fugthæftende lim til maskinel kuvertering. Standardformater og flere kvadratiske lagerføres.

Viking design

Pro-Design

Vi vover at påstå at dette er markedets bedste og hvideste papir til prisen. Hvidheden og den høje kvalitet gør at flere og flere har Pro-Design som første valg. Kører problemfrit i alle printere og giver perfekt 4-farve print.

pro_design_pallet_of_a4_boxes

Elco Color

Danmarks mest farvestrålende kuvertserie. Kuverter til alle formål og i høj kvalitet. Findes i mange formater og kan både bruges i printere og trykmaskiner.

Elco-color

Vil du i kontakt med os?

Tryk på linket til højre og gå direkte til alle vores kontaktoplysninger.