Alle forretningsområder

Kontor og papir

Som agentur for og gennem vores samarbejde med de førende papirleverandører, dækker vi alt fra standard- til premiumpapir.

Vi trykker og producerer alt til kontoret, messer eller events in-house, i enten Danmark, Sverige eller Norge. Blokke, blanketter, visitkort og skriveredskaber.

tjanst-2

Din papirgrossist

Vi har tilpasset vores sortiment til både det store trykkeri og den lille printshop. Hos os finder du de rigtige formater og kvantiteter, så du ikke selv skal lagerføre store mængder.

Munken-lager

Skriveblokke

Vi er en af Nordens førende leverandører af skriveblokke. Med stor fleksibilitet og mange års erfaring, kan du være sikker på at få et produkt af bedste kvalitet, uanset oplag, antal sider eller format.

Vi producerer klassiske konferenceblokke, blokke med spiralryg og skriveblokke i alle oplagsstørrelser.

kollegieblock

Kuglepenne

Vi har vores eget, meget populære, brand i kuglepenne, filt- og trykblyanter. Vores populære reklamepenne fås i mange flotte farver. Vi kan levere dem med og uden tryk, sammen med alt du skal bruge til konferencen eller dit event.

pennor

Reklamemateriale

Vi udvider og moderniserer hele tiden vores arktrykkeri, for at kunne give vores partnere de bedste produkter. Vores moderne trykkeri og veluddannede personale klarer alle slags opgaver.

  • Brochurer
  • Kataloger
  • Foldere og flyers
om-oss-slider-2

Visitkort & postkort

Vi er en af Nordens største leverandører af visitkort og postkort. Vi har investeret stort i både print- og efterbehandling, for at blive konkurrencedygtige for både små og store kunder. Vores fleksible Web2print løsning passer perfekt til alle typer visitkort.

visitkort-stack1

Vil du i kontakt med os?

Tryk på linket til højre og gå direkte til alle vores kontaktoplysninger.