om-oss

Enkelt og sikkert

Vi vil være Nordens ledende grossist af tryksager og grafiske produkter.

Om os

Vi arbejder hele tiden på et større og bedre sortiment, så vi kan tilbyde vores partnere, ikke kun flere, men også de bedste produkter. Vi lytter til vores kunders ønsker, og samtidigt scanner vi selv markedet for produkter, der passer i vores hele tiden voksende udvalg.

Addbrand holder til i Vejle, Køge, Bankeryd, Stockholm, Göteborg og Drammen. Dette er perfekte geografiske placeringer, så vi kan nå vores kunder i hele Norden hurtigst muligt.

map

Vores forretningsidé

At være dit mellemled på grafiske produkter og services til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet.

Altid kun et grafisk mellemled

En vigtig del af vores forretningsstrategi er, at vi aldrig sælger direkte til slutbrugeren. Vores kunde vil alltid være trykkeriet, reklamebureauet eller papirvareforhandleren. Ingen kunde er for lille eller for stor.

om-oss-2

Enkelt og ligetil

Vi forsøger på alle måder, at gøre det let for vores kunder at handle med os. Gennem direkte kontakt til din konsulent, gennemskuelige priser og markedets bedste websystem, bliver det enkelt og ligetil at arbejde med os.

om-oss-3

Du bestemmer

Vores kunder bestemmer selv, hvordan de vil bestille hos os. Det vigtigste er, at det er enkelt og ligetil. Telefon, mail, sms, A-Store, Web2print eller et personligt besøg – vi tilpasser os dit behov!

om-oss-4

Vi er her for jer

For os betyder det, at vi besøger jer når I ønsker det, eller tager med ud til slutkunden. Det betyder også at vores partnere og kunder alltid er velkomne hos os – også sammen med din kunde.

om-oss-5

Vil du i kontakt med os?

Tryk på linket til højre og gå direkte til alle vores kontaktoplysninger.