Alle forretningsområder

Kuverter

Vi er en del af Mayer Kuvert Network, Europas største kuvertproducent. Om du skal bruge en kasse eller en million kuverter, har vi produktionskapaciteten og logistikløsningen!

180319-7973

Sober® – Nordens bredeste sortiment

Vi producerer og sælger Nordens bredeste sortiment i hvide standardkuverter med gråt foertryk – Sober®. Vi lytter til markedets ønsker og opdaterer og udvider hele tiden udvalget. Sober kuverter er som standard med svanemærket på bagsiden og leveres i kasser for enkel håndtering.

Se sortiment (pdf)

Sober-kuvert-1

Kuverttryk

Addbrand er et af Nordens mest moderne kuvertrykkerier og har Svanemærkelicens. Vi trykker i op til 4+1 i PMS og CMYK på de hurtigste og mest moderne maskiner i alle oplag, store som små. Vi kan håndtere alle typer af opgaver.

  • Stor maskinpark = Stor flexibilitet
  • Både offset- og digitalmaskiner = Klarer alle formater og oplag
  • Svanemærkelicens

Specialproduktion

Hvis du har ønsker om specielle formater, papirkvaliteter eller rudeplacering, kan vi fremstille dette i vores specialproduktion. Vores trykkeri til specialproduktion er moderne og konkurrencedygtigt. Vi kan specialproducere i alle oplagsstørrelser.

Ved meget store oplag producerer og trykker vi kuverten i samme arbejdsgang som flexotryk.

tjanst-4

For-pakkede kuverter (small-pack)

Vi har et stort sortiment af for-pakkede kuverter. I sortimentet indgår både standardkuverter, kraftige prøveposekuverter, boblekuverter og vatterede kuverter. Typisk i pakker af 10-50 stk., klar til hylden i butikken.

Sober-konsumentförpackade-kuvert-2

Kuvertering

Vi kan tilbyde hele processen ved brevudsendelser. Fra trykning af kuverter og indhold, leveret ved den ønskede omdeler, til adressering af kuvert eller indhold og kuvertering.

Kuverteringsmaskinen

Vil du i kontakt med os?

Tryk på linket til højre og gå direkte til alle vores kontaktoplysninger.